Dina fraktalternativ – välj själv vad som passar dig

 

GVS levererar i hela Sverige genom våra samarbetspartners DHL och PostNord. Vilken av dessa transportbolag anlitas beror bland annat på var i landet du bor och kan inte väljas i webbshoppen.

Beställer du senast söndag så kan du få leverans redan från onsdag, avvikelser kan dock förekomma.
Läs mer om "När och hur får jag mitt vin" här nedanför.

Dina fraktalternativ – välj själv vad som passar dig

I kassan kan du välja följande leveranssätt:

  • Leverans till närmast DHL eller PostNord ombud - 100 kr per beställning

DHL och PostNord transporterar ditt vin till ombudet närmast du bor och du kan hämta ut din beställning inom 10 dagar mot uppvisande av legitimation.

  • Hämta på vår depå i Göteborg – 0 kr

Du kan välja att själv hämta din försändelse på vår depå i Göteborg, detta är helt kostnadsfritt.

När och hur får jag mitt vin:

Beställningar skickas till Sverige en gång i veckan, oftast på måndag. För beställningar gjorda senast på söndag gäller vanligtvis följande:

  • Du hämtar ut från depån i Göteborg från onsdagen. Adressen får du tillsammans med leveransaviseringen.
  • Har du valt leverans till närmaste ombud kan du hämta ut din beställning från torsdag eller fredag beroende på var i landet du bor.

Hur väljer jag leveranssätt?

Leveranssätt väljer du i kassan.

På din orderbekräftelse och faktura står vilket leveranssätt du har valt. Dubbelkolla att det blivit rätt – om inte kontakta oss på sverige@gvsbv.com

SMS-avisering

Transportbolaget eller depån i Göteborg skickar dig ett SMS när ditt paket är redo att hämtas ut.

Legitimation obligatoriskt

Oavsett om du hämtar dina viner på från vår depå i Göteborg eller från något av transportbolagens utlämningsställen, så behöver du, eller någon annan som är över 20 år, ta emot och kvittera leveransen.

Tar du emot vinet själv så måste du uppvisa giltig legitimation. Om ett bud hämtar upp ditt vin på något av transportbolagens utlämningsställen så måste både ditt och budets legitimation visas.

Vänligen ha överseende med legitimationskravet, även om du är klart över 20 år. Detta är för att försäkra oss om att verkligen följa svensk lagstiftning, samt att se till att verkligen alla får rätt viner.

Betalning

Vi erbjuder betalning med Visa, Mastercard / Eurocard och American Express.

Har du frågor

Har du frågor kring leveransen av din beställning tar du kontakt med vår kundservice på +31 6 1234 0165 eller sverige@gvsbv.com

Reklamations- och ångerrätt

Hos GVS omfattas du alltid av konsumentskyddet. Du har med andra ord full reklamations- och ångerrätt. Det innebär att du har 14 dagars rätt att ångra ditt köp efter det att du har tagit emot din beställning. Läs mer om hur du skall göra i våra köpvillkor.